profile
Klubi NOVA
Ferizaj
Ne pritje

Kerkese per realizimin e nje projekti ne komunitet

Kerkese per realizimin e nje projekti ne komunitet
Përshëndetje të gjithëve, Jemi nje klub vullnetaresh ne komunen e Ferizajt, per realizimin e nje projekti na nevojiten libra, lodra per femije dhe nese keni ndonje raft librash per te dhuruar. Per cdo informat shtes ju lutemi na kontaktoni ne viber apo ne email klubinovaks@gmail.com