profile
Genis Nallbani
Pejë
Ne pritje

Lodra për fëmijë!

Ne po kërkojm lodra dhe libra për fëmijë,këto lodra dhe libra do ju dhurohen fëmijëve të cilët trajtohen në spitalin pediatrik në një datë të caktuar.Ju faleminderit shumë!
"për cdo donacion tjeter na kontaktoni"