profile
Besa Luzha
Podujeva
Ne pritje

Kerkese per ndihme per nje familje ne Peran

Ne emer te nje familje qe jeton ne Peran, ne kushte te veshtira, burri dhe gruaja jane pa pune, 3 femije dhe vetem me asistence sociale. Njeri nga femijet eshte edhe me semundje. Nese do te ishte e mundur te gjindet nje pune per babain, do tju lehtesohej gjendja. Gruaja pikturon dhe me shitjen e tyre, zbut sado pak gjendjen e rende te familjes.