profile
Besa Luzha
Prishtinë
Ne pritje

Kerkese per ndihme per nje familje ne Peran, fshat afer Podujeves

Ne emer te nje familjes qe jeton ne kushte te veshtira ne fshatin Peran, po e bej kerkesen per ndihme. Burri dhe gruaja jane pa pune, me asistence sociale. 3 femije, njeri nga ta dhe me semundje e ka nevoje per incizim MRI dhe kontrolla.Gruaja mundohet me pikturat qe ben, te zbuse sado pak gjendjen. Bashkeshorti nuk po mundet te gjeje pune. Shtepine e kane, edhe mobilje kane, por ushqime dhe veshmbathje e dru per ngrohje,ne keto kohe te veshtira do te zbusnin gjendjen.